Lanceria.io lansează o monedă digitală românească

Lanceria.io lansează o monedă digitală românească

Robert Tudor, COO Lanceria.io

scris 16 iun 2021

Lanceria.io, platformă de freelancing 2.0  construită de trei români, lansează LANC, pe care o prezintă drept o monedă virtuală românească.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Proiectul a trecut prin două runde de finanțare. Prima s-a desfășurat pe 7 mai, când au fost atrași circa 250.000 de dolari, echivalentul a 50 de milioane de monede. O săptămână mai târziu, cele 100 de milioane de monede puse în vânzare au atras aproximativ 1 milion de dolari de la comunitatea creată în jurul proiectului.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Lanceria.io  a fost fondată de Florin Mitu, Sebastian Săraru și Robert Tudor.

viewscnt
Afla mai multe despre
lanc
digifinex