Metropolitan Life, creștere cu 31% a primelor brute subscrise în primul semestru al anului

Metropolitan Life, creștere cu 31% a primelor brute subscrise în primul semestru al anului

Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 oct 2021

Asiguratorul Metropolitan Life anunță o creștere de 31% a primelor brute subscrise pe semestrul 1 al anului, comparativ cu anul 2020, la o valoare de 255.993.644 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2020, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 195.221.858 lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În ceea ce privește indemnizațiile plătite, în primele șase luni din 2021 acestea au avut o valoare de 74.224.336 lei, cu 41% mai mult față de aceeași perioadă din 2020, când s-au ridicat la 52.674.375 lei, scrie News.ro.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

“În prima jumătate a anului am avut o creștere de două cifre, iar strategia noastră rămâne să asigurăm protecția financiară a celor peste 2,5 milioane de clienți cu asigurări de viață și pensii, în cele mai bune condiții și în linie cu nevoile acestora. Adaptarea și agilitatea reprezintă, de asemenea, direcții strategice către care ne îndreptăm toate eforturile”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, și sucursala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de conducere în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life are peste 22 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 2,5 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

viewscnt
Afla mai multe despre
metropolitan life
prime brute subscrise