Moneda virtuală bitcoin a atins un nou maxim istoric

Moneda virtuală bitcoin a atins un nou maxim istoric
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 7 aug 2017

Moneda virtuală bitcoin a atins în acest weekend un nou maxim istoric, fiind tranzacționată în prezent la o valoare triplă față de începutul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bitcoin s-a apreciat puternic sâmbătă și a depășit, în premieră, 3.300 de dolari pe unitate. Pe parcursul ședinței, moneda virtuală a urcat cu până la 16,5%, încheind ședința la 3.256 de dolari pe unitate, cu 14% peste nivelul de vineri.

După o ușoară corecție, de sub 1%, înregistrată duminică, moneda bitcoin este astăzi din nou în urcare, cu circa 2%, tranzacționându-se aproape de 3.300 de dolari pe unitate.

Autoritățile americane au închis compania de tranzacții Bitcoin BTC-e și l-au arestat pe proprietarul de origine rusă pentru spălare de bani și facilitarea altor infracțiuni CITEȘTE ȘI Autoritățile americane au închis compania de tranzacții Bitcoin BTC-e și l-au arestat pe proprietarul de origine rusă pentru spălare de bani și facilitarea altor infracțiuni

Autoritățile de reglementare și analiștii avertizează însă cu privire la volatilitatea extrem de ridicată a monedelor virtuale și a riscurilor la care se expun investitorii.

Sâmbătă, valoarea totală a monedelor bitcoin aflate în circulație a depășit pentru prima dată 50 de miliarde de dolari.

Valoarea monedei bitcoin este în prezent de peste trei ori mai mare decât la începutul anului.

Bitcoin a început anul curent în creștere, depășind, pe 1 ianuarie, nivelul de 1.000 de dolari, pentru prima dată de la finele anului 2013. La începutul anului 2016, bitcoin era tranzacționată pentru doar 435 de dolari pe unitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
moneda virtuala
pret
cotatie
valoarea
record
maxim