Morgan Stanley desființează mii de locuri de muncă. Criza de pe Wall Street se adâncește

Morgan Stanley desființează mii de locuri de muncă. Criza de pe Wall Street se adâncește
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 2 mai 2023
Băncile americane accelerează reducerile de locuri de muncă. Morgan Stanley intenționează să elimine aproximativ 3.000 de posturi până la sfârșitul lunii iunie, potrivit unei surse CNBC.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Cifra echivalează cu aproximativ 5% din forța de muncă a băncii, excluzând consilierii financiari și personalul de sprijin care nu va fi dat afară, potrivit sursei.
Prețul gazelor naturale în Europa scade în urma reducerii cererii CITEȘTE ȘI Prețul gazelor naturale în Europa scade în urma reducerii cererii

Pe măsură ce criza de pe Wall Street în ceea ce privește ofertele publice inițiale și fuziunile se adâncește în acest an, firme de consultanță de top, inclusiv Morgan Stanley, Bank of America  și Citigroup, au făcut reduceri de personal în ultimele săptămâni.

Spre exemplu, Bank of America a anunțat că are în plan să desființeze 4.000 de posturi până la finalul lunii iunie. Citigroup a anunțat că va reduce câte sute de locuri de muncă, inclusiv la divizia de investment banking.
viewscnt
Afla mai multe despre
morgan stanley
banci sua