Pet Star Holding se împrumută de la CEC

Pet Star Holding se împrumută de la CEC
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2023

CEC Bank a acordat o finanțare de circa 4 milioane de euro  companiei Pet Star Holding, unul dintre cei mai importanți producători de preforme PET din România și zona Balcanilor, ca volum de producție și varietate de formate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Finanțarea beneficiază de o garanție de stat acordată de Exim Banca Românească în cadrul schemei de ajutor de stat în contextul crizei economice generate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.  

TABEL Ieftinire considerabilă a carburanților. Prețurile au coborât la nivelul celor din urmă cu câteva luni CITEȘTE ȘI TABEL Ieftinire considerabilă a carburanților. Prețurile au coborât la nivelul celor din urmă cu câteva luni

„Parteneriatul cu CEC Bank și Exim Banca Românească ne-a facilitat finanțarea activității curente și ne-am putut concentra pe derularea unei investiții noi în Grupul Pet Star, care a presupus integrarea pe verticală a business-ului nostru. Grupul a demarat în anul 2019 o investiție de tip greenfield, în compania Pet Star Recycling, pentru producția de granule rPET și fulgi PET din reciclarea deșeurilor PET, folosind conceptul „Bottle-to-Bottle”, unde am investit deja 30 milioane euro.

Noi nu cumpăram fulgi gata sortați și spălați de către alți agenți economici pentru ca apoi să facem doar procesul de regranulare. Nu, noi facem curățenie în România la propriu, prin reciclarea deșeului PET. Prin noua investiție putem susține Pet Star Holding să reducă din cantitatea importată de granulă PET virgină (materie primă care nu se produce în România), asigurându-se astfel o independență de importuri, prin valorificarea unei resurse naționale”, a punctat Mirela Drăgoi, CEO & Co-Founder, Pet Star Group (Pet Star Holding & Pet Star Recycling).

Secțiune realizată în parteneriat cu ING

Să ai un business de succes înseamnă, printre altele, să-ți alegi un partener de drum care te înțelege și te însoțește cu soluții potrivite pentru fiecare etapă de dezvoltare.

ING îți susține afacerea cu soluții variate: de la informații despre cum accesezi fonduri europene, la consultanță de business și produse bancare. Asta înseamnă banking și mai și de la ING.

viewscnt
Afla mai multe despre
cec bank
pet star holding