Acțiunile americane au închis în creștere, după două ședințe roșii

Acțiunile americane au închis în creștere, după două ședințe roșii
scris 8 apr 2022

Acțiunile americane au crescut joi, după două ședințe de tranzacționare roșii, în contextul în care investitorii au vrut, probabil, să profite de scăderile recente de preț.

Cum afectează tensiunile internaționale piața de capital românească, cum pot fi atrași mai mulți investitori de retail pe piața de capital, cum se vede în 2022 apetitul emitenților față de bursă și multe alte teme vor fi explicate la Videoconferința Profit Piața de Capital.forum - Bursa în apropierea războiului, programată pentru 13 aprilie.

Videoconferința, organizată cu sprijinul Agista, Banca Transilvania, Bursa de Valori București, CreditAmanet, Depozitarul Central, Nordis Group și SIF Banat-Crișana, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV - DETALII AICI

Bursele americane au deschis în scădere, însă au reușit să recupereze în a doua jumătate a ședinței bursiere.

One United Properties achiziționează un teren de peste 3.000 metri pătrați pentru extinderea dezvoltării One Lake Club, pe malul Lacului Tei CITEȘTE ȘI One United Properties achiziționează un teren de peste 3.000 metri pătrați pentru extinderea dezvoltării One Lake Club, pe malul Lacului Tei

Indicele S&P 500 a crescut cu 0,43%, iar Dow Jones, cu 0,25%. Nasdaq Composite a închis în stagnare.

În ședințele anterioare, indicii au scăzut din cauza îngrijorărilor legate de înăspirea monetară.
 
"Pe de o parte, poziția mai agresivă a Rezervei Federale pare să fie o potențială problemă pentru acțiuno. Dar agresivitatea indică, de asemenea, seriozitatea Fed în ceea ce privește combaterea inflației", a declarat John Carey de la Amundi, citat de MarketWatch.

Totodată, dolarul american a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimii aproape doi ani, iar randamentul titlurilor de stat americane pe 10 ani a atins un nou maxim al ultimilor trei ani, în urma semnalelor Rezervei Federale.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
nasdaq
dow jones
dow
indici sua
fed