Bursa ne cheamă la joacă

Bursa ne cheamă la joacă

Sursa foto: Kwan Wong / dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 12 apr 2017

O nouă ediție a concursului de tranzacționare virtuală Invest Quest începe, câștigătorul urmând să fie stabilit la sfârșitul competiției, pe 31 mai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bursa de Valori București lansează o nouă ediție a competiției de tranzacționare cu bani virtuali Invest Quest, concurs derulat pentru o perioadă de 8 săptămâni. Fiecare participant va primi un cont cu echivalentul a 20.000 de lei bani virtuali, iar tranzacțiile vor fi realizate la prețuri existente în piața reală. La finele competiției, la 31 mai, va fi câștigător partcipantul care obține cel mai mare randament pe contul său, acesta urmând să încaseze și marele premiu de 5.000 de lei.

„Îmbunătățirea gradului de educație financiară din România rămâne unul dintre principalele obiective ale Bursei de Valori București. Prin toate acțiunile noastre dedicate investitorilor individuali, promovăm investițiile responsabile și piața de capital românească. Competiția de tranzacționare virtuală le oferă participanților care nu au mai testat piața de capital șansa să descopere ce înseamnă să investești și să tranzacționezi,” a declarat Lucian Anghel, președintele BVB.

Așteptările analiștilor, în curând un reper și la BVB pentru perioadele de raportări CITEȘTE ȘI Așteptările analiștilor, în curând un reper și la BVB pentru perioadele de raportări

Competiția în care BVB are ca partener clubul Rotary International se adresează publicului larg care participă nu doar la activitatea de tranzacționare, ci și la cel puțin două dintre cele cinci seminarii gratuite care fac parte din proiectul Invest Quest.

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
bursa
concurs
rotary international