Bursa ne cheamă la joacă

Bursa ne cheamă la joacă

Sursa foto: Kwan Wong / dreamstime.com

scris 12 apr 2017

O nouă ediție a concursului de tranzacționare virtuală Invest Quest începe, câștigătorul urmând să fie stabilit la sfârșitul competiției, pe 31 mai.

Bursa de Valori București lansează o nouă ediție a competiției de tranzacționare cu bani virtuali Invest Quest, concurs derulat pentru o perioadă de 8 săptămâni. Fiecare participant va primi un cont cu echivalentul a 20.000 de lei bani virtuali, iar tranzacțiile vor fi realizate la prețuri existente în piața reală. La finele competiției, la 31 mai, va fi câștigător partcipantul care obține cel mai mare randament pe contul său, acesta urmând să încaseze și marele premiu de 5.000 de lei.

„Îmbunătățirea gradului de educație financiară din România rămâne unul dintre principalele obiective ale Bursei de Valori București. Prin toate acțiunile noastre dedicate investitorilor individuali, promovăm investițiile responsabile și piața de capital românească. Competiția de tranzacționare virtuală le oferă participanților care nu au mai testat piața de capital șansa să descopere ce înseamnă să investești și să tranzacționezi,” a declarat Lucian Anghel, președintele BVB.

Așteptările analiștilor, în curând un reper și la BVB pentru perioadele de raportări CITEȘTE ȘI Așteptările analiștilor, în curând un reper și la BVB pentru perioadele de raportări

Competiția în care BVB are ca partener clubul Rotary International se adresează publicului larg care participă nu doar la activitatea de tranzacționare, ci și la cel puțin două dintre cele cinci seminarii gratuite care fac parte din proiectul Invest Quest.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bvb
bursa
concurs
rotary international