Gheorghe Iaciu și-a majorat expunerea la Impact

Gheorghe Iaciu și-a majorat expunerea la Impact
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 4 feb 2016

Acționarul majoritar de la Impact Contractor & Developer (IMP) a achiziționat din piață 1,22 milioane acțiuni, echivalentul unui milion de lei, majorându-și participația la 137,5 milioane titluri, la 49,48%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cu puțin sub nivelul de 50% la care ar trebui să facă ofertă publică de preluare. Acolo se menține omul de afaceri Gheorghe Iaciu, acționarul majoritar de la Impact Contractor & Developer. O notificare a emitentului remisă astăzi Bursei de Valori București menționează că acesta și-a majorat expunerea la 137,5 milioane acțiuni, de la 136,28 milioane titluri deținute anterior, după ce a realizat în piață achiziții cu puțin peste un milion de lei. Un transfer în echivalent fusese vizibil pe sistemul de tranzacționare pe piața deal.

Acțiunile Impact au închis ședința de tranzacționare de ieri de la BVB la prețul de 0,87 lei/acțiune, nivel la care capitalizarea bursieră a companiei se ridică la 241,74 milioane lei (53,55 milioane euro), iar participația lui Iaciu este situată la 119,62 milioane lei (26,50 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
impact
gheorghe iaciu
bvb
bursa