Medlife lansează o majorare de capital în care cere echivalentul a 20 milioane de euro din piață

Medlife lansează o majorare de capital în care cere echivalentul a 20 milioane de euro din piață
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 15 nov 2017

Furnizorul de servicii medicale MedLife va derula, începând de mâine, o operațiune de piață de majorare a capitalului social, într-o primă fază se derulează la un preț cu 5% peste cel de piață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a apobat prospectul operațiunii de majorare a capitalului social prin care MedLife, societate listată în luna decembrie a anului trecut la Bursa de Valori București intenționează să atragă resurse pentru proiectele de dezvoltare.

Furnizorul de servicii medicale pune în vânzare, într.o primă fază, un număr de 2,6 milioane acțiuni noi la prețul de 36,00 lei/acțiune, la un preț cu 4,95% peste ultima valoare de închidere de 34,30 lei/acțiune. În cazul în care investitorii vor subscrie integral la acest preț în intervalul 16 noiembrie – 18 decembrie, valoarea operațiunii de piață intermediate de SSIF TradeVille s-ar ridica la 93,60 milioane lei (20,21 milioane euro). Capitalizarea bursieră a societății este în prezent de 689,15 milioane lei (148,82 milioane lei).

În cazul în care vor rămâne pachete rămase de subscriere, restul de titluri vor fi licitate într-o a 2-a etapă care nu face obiectul actualului prospect al emisiunii de noi acțiuni pentru care s-a obținut avizul de la ASF.

MedLife, companie unde pachetul majoritar este deținut de familia Marcu, a raportat săptămâna trecută rezultatele la 9 luni cu o cifră de afaceri de 459,1 milioane lei, în creștere cu 27% față de perioada similară a anului trecut, și un rezultat net de 9,55 milioane lei.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
medlife
bvb
bursa
asf