Oferta de răscumpărare de la SIF Moldova, suprasubscrisă de 14 ori

Oferta de răscumpărare de la SIF Moldova, suprasubscrisă de 14 ori
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 1 iul 2019

Oferta de răscumpărare derulată de SIF Moldova la un preț cu 40% peste cel de piață s-a închis cu un indice de alocare conform căruia investitorii care au subscris vor putea vinde 7 acțiuni la fiecare 100 de acțiuni deținute.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Interes important pentru oferta publică de răscumpărare derulată de SIF Moldova (SIF2) în perioada 18 iunie - 1 iulie. Atrași de prețul de 1,8500 lei/acțiune oferit de societate pentru achiziționarea unui număr de 12,70 milioane acțiuni proprii, reprezentând 1,2535% din capitalul social, acționarii au suprasubscris operațiunea de piață de 14 ori.

Intermediarul BT Capital Partners a notificat astăzi piața, în a 2-a parte a orarului de tranzacționare de la Bursa de Valori București, că indicele de alocare în ofertă este de 0,071282211. Aceasta înseamnă că investitorii care au plasat ordine vor putea vinde la prețul situat cu 40% peste cel de piață 7 titluri, la fiecare 100 de acțiuni deținute.

Participarea este apropiată de interesul manifestat la începutul anului pentru acțiunile SIF Oltenia (SIF5), când, de asemenea, societatea cu sediul din Craiova a achiziționat în condiții de suprasubscriere de 13 ori, un număr de 259,44 milioane de acțiuni, echivalentul a 44,72% din totalul titlurilor, la un preț superior cu 20% celui din piața secundară.

viewscnt
Afla mai multe despre
sif moldova
bvb
bursa
dividende
rascumparari
sif oltenia
bt capital partners