Prefab distribuie dividende în valoare de 7 milioane lei. Finanțări de 24 milioane lei de la ING Bank

Prefab distribuie dividende în valoare de 7 milioane lei. Finanțări de 24 milioane lei de la ING Bank
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 18 mar 2022

Producătorul de materiale de construcții Prefab vizează acordarea unui dividend cu randament de 5%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Prefab (PREH), condus de omul de afaceri Marian Miluț, a convocat pentru data de 27 aprilie Adunările Generale ale Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și o propunere de repartizare a profitului net în valoare de 10,92 milioane lei obținut anul trecut. Astfel, 64,01% din acest câștig, respectiv suma de 6,99 milioane lei, va fi destinat acordării de dividende.

Valoarea dividendului brut propus cu dată a plății 7 iulie este de 0,1440 lei/acțiune și raportat la ultimul preț de închidere, de 2,6400 lei/acțiune, conferă investitorilor un randament net de 5,18%.

CITEȘTE ȘI Alro încearcă să taie din legăturile directe rusești și retrage 3 membri din board. Acțiunile companiei sunt la jumătate față de valorile de la finalul anului trecut. Ce șoc suferă fondatorii Dedeman

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor ar urma să fie exprimat și un vot cu privire la contractarea unei linii de credit în valoare de 19,00 milioane lei cu ING Bank România, dar și pentru semnarea unui contract de împrumut în valoare de 5,00 milioane lei având o scadență de 5 ani cu aceeași bancă.

viewscnt
Afla mai multe despre
prefab
marian milut
bvb
bursa
ing bank