Profit în creștere pentru ING Bank

Profit în creștere pentru ING Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 nov 2021

Profitul ING Bank a urcat la 630 milioane de lei în al treilea trimestru, în creștere cu 42% față de perioada similară a anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Ce așteptări au băncile în legătură cu veniturile clienților în perioada următoare,  produsele bancare ale viitorului, ce se va întâmpla pe bursă și cu RCA anul viitor, alături de multe alte teme, va fi anunțat la Videoconferința Profit Financial.forum - Finanțăm repornirea economiei - Ediția a IV-a.

Videoconferința, programată pentru 8 decembrie, va fi organizată cu sprijinul Garanti BBVA, Philip Morris România, UniCredit Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank și Grupul Nordis, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV.

Detalii AICI

Producția de credite noi în segmentul persoanelor fizice a depășit nivelurile înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut cu 54%, creditele de nevoi personale înregistrând o dinamică mai accentuată. În medie, peste 5.000 de credite de nevoi personale au fost acordate lunar 100% online, prin aplicația mobilă Home’Bank. 

După o ședință în noapte, Orange își schimbă CEO-ul, condamnat la închisoare cu suspendare. I-a acceptat demisia și îi caută un înlocuitor CITEȘTE ȘI După o ședință în noapte, Orange își schimbă CEO-ul, condamnat la închisoare cu suspendare. I-a acceptat demisia și îi caută un înlocuitor

ING Bank România a acordat credite noi în valoare de 1,2 miliarde de lei în primele patru luni de funcționare a programului IMM Invest 2021, cu 20% mai mult comparativ cu 2020. 

“Creditarea a accelerat în al treilea trimestru. În segmentul persoanelor fizice, clienții noștri au obținut cu 54% mai multe credite față de nivelurile înregistrate anul trecut. În același timp, am menținut o rată a creditelor neperformante în linie cu media pieței, de 3,7%. Pentru IMM Invest am epuizat plafonul alocat în 2021 (1,1 miliarde de lei). În consecință, am primit o alocare suplimentară de 400 de milioane de lei, disponibilă clienților noștri până la sfârșitul anului", a spus Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

Înființată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
creditare