Profitul net al Alpha Bank Romania a ajuns la 33 milioane de euro

Profitul net al Alpha Bank Romania a ajuns la 33 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2023

La finalul anului 2022,  portofoliul de credite al Alpha Bank în Romania a ajuns la 2,95  miliarde  de euro expunere netă, marcând o  creștere de 13,5% față de anul precedent, în timp ce depozitele clienților au depășit 2,97 miliarde de euro, în creștere cu aproximativ 11% față de anul anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Volumul creditelor noi acordate companiilor mari a crescut cu aproximativ 40% față de anul precedent, în timp ce volumul creditelor acordate IMM-urilor a înregistrat o evoluție similară. Vânzările de credite ipotecare noi au înregistrat un avans anual de aproximativ 20%. 

VIDEO PROFIT LIVE Cristian Astaloș, fondator MyCar Assistant: Vrem să devenim cel mai relevant asistent auto digital la nivel european. Ne vedem foarte asemănători cu BitDefender CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Cristian Astaloș, fondator MyCar Assistant: Vrem să devenim cel mai relevant asistent auto digital la nivel european. Ne vedem foarte asemănători cu BitDefender

Activele totale ale băncii au ajuns la 4,3 miliarde euro, crescând cu 12%, an la an.

Profitul net a ajuns la nivelul de 33 milioane de euro.

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.

viewscnt
Afla mai multe despre
alpha bank romania
credite
profit