Revolut lansează o funcție de tranzacționare a acțiunilor

Revolut lansează o funcție de tranzacționare a acțiunilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 aug 2019

Utilizatorii Revolut vor putea în curând cumpăra și vinde acțiuni direct din cadrul aplicației.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Revolut a lansat, într-un format limitat, o facilitate de tranzacționare a acțiunilor. Disponibilă pentru început doar unui număr limitat de posesori ai cardurilor Metal, aceasta permite cumpărarea și vânzarea rapidă de acțiuni.

În prima fază, vor fi disponibile 300 de stocuri listate la NASDAQ și NYSE. Pe viitor, cei de la Revolut vor să se extindă și să includă burse din Europa și Marea Britanie.

Aplicația Revolut afișează în timp real prețurile acțiunilor și nu impune o limită a sumei cu care pot fi cumpărate acțiuni.

ULTIMA ORĂ Fed a redus dobânda de referință pentru prima dată din 2008. Tendință de declin a bursei americane. Cel mai tare dolar din ultimii 2 ani în raport cu euro CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Fed a redus dobânda de referință pentru prima dată din 2008. Tendință de declin a bursei americane. Cel mai tare dolar din ultimii 2 ani în raport cu euro

Compania fondată de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko nu percepe comisioane pentru tranzacționarea acțiunilor. Singura condiție este deținerea unui card Metal, care presupune plata unei sume lunare.

Tranzacționarea gratuită a acțiunilor este limitată la 100 de tranzacții pe lună. Tranzacțiile care depășesc această limită costă o liră sterlină și vine cu o taxă o taxă anuală de custodie de 0.01%.

Această facilitate va fi extinsă ulterior și pentru ceilalți utilizatori, însă cu limite lunare mult mai drastice. Utilizatorii Revolut Premium vor putea face 8 tranzacții gratuite pe lună, în vreme ce pentru utilizatorii care nu plătesc vreun abonament limita lunară este de 3 tranzacții.

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut
bursa
actiuni