Scăderi pe bursele americane. Sprijinul băncii centrale pentru Credit Suisse a temperat totuși declinul

Scăderi pe bursele americane. Sprijinul băncii centrale pentru Credit Suisse a temperat totuși declinul
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 16 mar 2023
Bursele americane au scăzut miercuri, în condițiile în care îngrijorările legate de o criză bancară s-au răspândit și în Europa.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Indicele Dow Jones a încheiat ședința cu 0,9%, mai jos față de marți, la 31.874,57 puncte. Indicele S&P 500 a scăzut cu 0,7%, la 3.891,93 puncte. Indicele compozit Nasdaq Composite a stagnat. 
UiPath anunță rezultate peste așteptări. Acțiunile urcă puternic. Plecare surpriză CITEȘTE ȘI UiPath anunță rezultate peste așteptări. Acțiunile urcă puternic. Plecare surpriză

Indicii au încheiat totuși ziua la o distanță mare față de minimele ședinței.

Indicii au recuperat ceva teren în cursul după-amiezii, în urma unui anunț făcut de un autoritățile elvețiene, potrivit căruia banca centrală a țării va acorda lichidități Credit Suisse. Investitorii au fost îngrijorați anterior după ce Banca Națională Saudită, cel mai mare acționar al Credit Suisse, a anunțat că nu mai poate oferi finanțare în caz de nevoie.
 
Vestea a venit după ce creditorul elvețian a declarat la începutul acestei săptămâni că a descoperit "deficiențe semnificative în controlul intern privind raportarea financiară" pentru anii 2021 și 2022. 
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua