TransferGo lansează o campanie publică de finanțare prin care vrea să strângă minimum 1 milion de euro

TransferGo lansează o campanie publică de finanțare prin care vrea să strângă minimum 1 milion de euro
scris 1 nov 2018

TransferGo, companie de transferuri online internaționale rapide, a anunțat miercuri lansarea unei campanii de finanțare pe cea mai mare platformă din Europa – Seedrs, vizând o sumă minimă de 1 milion de euro.

Campania de finanțare a fost lansată ca răspuns la cererea crescută din partea consumatorilor, potrivit companiei.

”Peste 5.000 de persoane și-au manifestat interesul de a investi în etapa de pre-înregistrare. TransferGo estimează că suma totală investită va ajunge la 1 milion de euro, care vor susține extinderea internațională și inovațiile produselor puse la dispoziția consumatorilor”, se arată în comunicat.

Peste 1.000 de români au depus, în 2018, o cerere de conciliere cu banca sau IFN-ul CITEȘTE ȘI Peste 1.000 de români au depus, în 2018, o cerere de conciliere cu banca sau IFN-ul

Lansată în 2012, compania a înregistrat creșteri anuale și de 100%. Reprezentanții TransferGo susțin că fintech-ul permite transferuri directe între conturi cu procesare în 30 de minute, indiferent de țara în care sunt înregistrate conturile bancare ale utilizatorilor, scrie News.ro.

În prezent, există multe oportunități în piață, în contextul în care doar 6% dintre transferuri sunt realizate online, iar mediul digital este preconizat să crească de la 1,5 miliarde de euro în 2017 la 8,5 miliarde până în 2025, potrivit companiei.

Fintech-ul a anunțat că a început deja extinderea portofoliului odată cu introducerea serviciului de transferuri în criptomonede, a unui sistem de plăți instante prin Ripple în India și prin lansarea TransferGo FREE, sistem gratuit de transfer internațional, care permite consumatorilor să trimită bani oriunde în lume fără costuri suplimentare.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfergo
campanie
seedrs
fonduri