TransferGo lansează un serviciu gratuit de transfer internațional de bani

TransferGo lansează un serviciu gratuit de transfer internațional de bani
scris 3 oct 2018

TransferGo, companie de transferuri online internaționale rapide, a anunțat miercuri că lansează un serviciu internațional de transfer de bani complet gratuit, utilizatorii având acum posibilitatea de a transfera bani în 47 de țări, fără niciun cost.

TransferGo a anunțat că va percepe comision zero și va opera transferurile la cursul mediu (interbancar) al pieței, scrie News.ro.

Aston Martin vrea să se listeze la bursa din Londra la o evaluare de 5,6 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Aston Martin vrea să se listeze la bursa din Londra la o evaluare de 5,6 miliarde de dolari

”Lansarea acestui serviciu inovator răspunde uneia dintre cele mai stringente nevoi ale utilizatorilor noștri – eliminarea taxelor impuse de companiile de transfer de bani. Noi credem în simplificarea structurii comisioanelor, iar în cazul serviciului Free, vrem ca utilizatorii noștri să aibă toată încrederea că oferim un serviciu gratuit, fără comision de transfer și fără majorări ale ratei de schimb”, a declarat fondatorul și directorul general TransferGo, Daumantas Dvilinskas.

Prin intermediul serviciului de transfer gratuit, banii ajung la destinatar în două-trei zile lucrătoare, potrivit companiei. Lansarea acestui serviciu a fost posibilă datorită opțiunilor Premium de transfer, precum TransferGo ACUM, care asigură transferul banilor în doar 30 de minute.

TransferGo, care are peste 700,000 de utilizatori în întreaga lume, va lansa, în 12 octombrie, o campanie de crowdfunding împreună cu Seedrs, o platformă britanică de finanțare online.

Până în prezent, românii au trimis peste 145 de milioane de euro prin intermediul serviciilor TransferGo, iar valoarea medie a fiecărei tranzacții a fost de peste 420 de euro, potrivit companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfergo
transfer de bani