UBS ar putea amâna publicarea rezultatelor trimestriale cel puțin până la sfârșitul lunii august, după salvarea Credit Suisse

UBS ar putea amâna publicarea rezultatelor trimestriale cel puțin până la sfârșitul lunii august, după salvarea Credit Suisse
scris 5 iun 2023

UBS are în vedere să-și amâne publicarea rezultatelor trimestriale cel puțin până la sfârșitul lunii august, deoarece gigantul bancar elvețian se confruntă cu complexitatea preluării Credit Suisse, a informat duminică Financial Times, citată de Reuters.

Banca urma să-și raporteze rezultatele aferente perioadei aprilie-iunie pe 25 iulie, scrie News.ro.

Internauții rețin, de obicei, până la 5 parole și le reciclează în diferite conturi online. Recomandări pentru parole sigure CITEȘTE ȘI Internauții rețin, de obicei, până la 5 parole și le reciclează în diferite conturi online. Recomandări pentru parole sigure

Un anunț de pe site-ul băncii spune că data anticipată se poate schimba.

”Data publicării se poate modifica în funcție de momentul încheierii achiziției anticipate a Credit Suisse”, se arată în anunț.

UBS nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Directorii de la cea mai mare bancă din Elveția cântăresc amânarea publicării rezultatelor, împreună cu o actualizare a planurilor pentru afacerile interne ale Credit Suisse, se arată în articol, citând persoane familiare cu problema pe care ziarul nu le-a numit.

UBS, care a acceptat în martie să preia Credit Suisse, ca parte a unei salvari orchestrate de autoritățile elvețiene, a declarat că intenționează să încheie rapid preluarea.

Directorul general al UBS, Sergio Ermotti, a avertizat săptămâna trecută referitor la deciziile dureroase cu privire la reducerea locurilor de muncă în urma preluării, despre care a spus că speră să fie oficializate în zilele următoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
ubs
credit suisse