Fondul de investiții ROCA anunță cea de-a treia investiție: Tremot, unul dintre principalii jucători de pe piața de produse apicole din România

Fondul de investiții ROCA anunță cea de-a treia investiție: Tremot, unul dintre principalii jucători de pe piața de produse apicole din România
scris 24 mai 2018

ROCA, prima platformă de investiții și management destinată companiilor românești în dificultate, a semnat ce-a de-a treia tranzacție, cu Tremot, unul dintre principalii jucători de pe piața procesatorilor și exportatorilor de produse apicole din România.

Fondatorii platformei sunt CITR Group, Dan Șucu, familia Pavăl, dar și Astra Rail Management, proprietarul producătorului de vagoane Astra Rail Industries din Arad, controlat de antreprenorul german Thomas Manns.

Compania Tremot activează preponderent în piața europeană, cu livrări în Germania, Italia, Franța, Spania, Austria, Polonia, dar și în afara UE: SUA, China, Japonia, Indonezia, Singapore, Iordania.

Mișcare pe piața brokerajului în asigurări: Millenium Insurance va fuziona cu Globasig și va intra în Top 10, devansând Porsche Broker și AON CITEȘTE ȘI Mișcare pe piața brokerajului în asigurări: Millenium Insurance va fuziona cu Globasig și va intra în Top 10, devansând Porsche Broker și AON

Tremot este ce-a de-a treia tranzacție a platformei de investiții ROCA, alături de brandul S-Karp, o companie din Brașov producătoare de pantofisport și urban, precum și de Frigotehnica, lider local în domeniul tehnologiei frigului comercial și industrial.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
investitii
roca
tremot