Franciza de agenții imobiliare Re/Max România se extinde cu încă trei birouri

Franciza de agenții imobiliare Re/Max România se extinde cu încă trei birouri
scris 8 oct 2018

Franciza de agenții imobiliare Re/Max România, parte a liderului mondial în real-estate, extinde rețeaua din România cu încă trei birouri.

Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt în Cluj-Napoca, Timișoara și Suceava.

În urma acestor deschideri, numărul birourilor Re/Max din România a ajuns la 34 de unități, până la finele anului compania propunându-și să ajungă la un total de 40 de birouri în țară.

Liberty Center, preluat de bănci pe fondul crizei, se aliază cu Auchan pentru a-și îndeplini obiectivul de a atrage mai mulți locatari din zonă. Carrefour pleacă CITEȘTE ȘI Liberty Center, preluat de bănci pe fondul crizei, se aliază cu Auchan pentru a-și îndeplini obiectivul de a atrage mai mulți locatari din zonă. Carrefour pleacă

Potrivit reprezentanților săi, compania a intermediat peste 1.000 de tranzacții imobiliare în primele 6 luni ale anului, în valoare de 40 de milioane de euro, în creștere comparativ cu S1 2017. Totodată, valoarea comisioanelor totale încasate din intermedierile imobiliare în S1 2018 este cu 35% mai mare comparativ cu același interval din anul precedent.

Re/Max este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 120.000 de agenți afiliați în 7.000 de birouri aflate în cca. 100 de țări din întreaga lume.

În Europa, Re/Max este prezent în 38 de țări, cu peste 1.900 birouri și 21.000 de agenți, continuând să se extindă.

viewscnt
Afla mai multe despre
re/max
agentie imobilara
franciza