Grupul Aenova investește 14 milioane de euro în extinderea capacității de producție din România și creează 100 locuri de muncă

Grupul Aenova investește 14 milioane de euro în extinderea capacității de producție din România și creează 100 locuri de muncă
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2017

Grupul Aenova, una din cele mai importante firme din lume în domeniul farmaceutic și de asistență medicală, își extinde capacitatea de producție a capsulelor gelatioase moi și investește circa 14 milioane de euro în extinderea fabricii din comuna Cornu, creând până la 100 noi locuri de muncă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Dorim să ne consolidăm strategic poziția de lider de piață în domeniul capsulelor gelatioase moi. Cu această investiție creștem capacitatea de producție a fabricii cu circa 40 de procente, la peste 14 miliarde de capsule pe an“, a declarat Mohammad Naraghi, CEO al Grupului Aenova.

Odata cu ultimele lucrări, planificate a fi gata până în primăvara anului 2019, la Cornu vor apărea noi facilități moderne de producție și depozitare, dotate cu instalații de producție de ultimă generație. „La capacitatea maximă a noilor instalații vom avea nevoie de până la 100 noi angajați“ a declarat directorul fabricii de la Cornu, Michael Ammann.

În acest moment, în fabrica românească a Grupului Aenova lucrează circa 300 de angajați.  

Câștigul mediu net a crescut în iulie cu 11 lei, până la 2.391 lei CITEȘTE ȘI Câștigul mediu net a crescut în iulie cu 11 lei, până la 2.391 lei

Produsele fabricate la Cornu sunt exportate în circa 45 de țări din întreaga lume. În afară de fabrica de la Cornu, Grupul Aenova produce capsule gelatioase moi și la Kirchberg, fabrica grupului din Elveția.

Cu un venit planificat de peste 760 milioane de euro pentru 2017, anul financiar în curs, Grupul Aenova se numără printre cele mai importante firme din domeniul farmaceutic și de asistență medicală la nivel mondial.

Aenova are sediul central la Percha/Starnberg, lângă München, și este reprezentată de 27 de fabrici în 11 țări. Grupul are peste 4.400 de angajați..

viewscnt
Afla mai multe despre
grupul aenova
fabrica