IBB Holding Group, fondat de Ion Crăciunescu, a inaugurat o stație de betoane: Acum suntem într-o poziție favorabilă pentru a participa la licitații

IBB Holding Group, fondat de Ion Crăciunescu, a inaugurat o stație de betoane: Acum suntem într-o poziție favorabilă pentru a participa la licitații
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2024

IBB Holding Group SA (IBB Holding), jucător în industria de construcții din România, în domenii precum infrastructură, construcții civile și industriale, producție de beton și asfalt, dezvoltare imobiliară, precum și servicii conexe construcțiilor, a inaugurat o nouă stație de betoane, în Mogoșoaia, zona de nord a Bucureștiului, după o investiție de 7,5 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, Grupul are 3 fabrici care produc beton pentru construcții inginerești, beton rutier și agregate stabilizate cu ciment, în proximitatea Bucureștiului, în Pantelimon, Ciorogârla, Mogoșoaia, precum și o stație de producție mixturi asfaltice în Pantelimon.

FOTO Bucureștiul va avea un nou muzeu, acum de jocuri video CITEȘTE ȘI FOTO Bucureștiul va avea un nou muzeu, acum de jocuri video

„Prin intermediul acestei noi stații de betoane situate în nordul Bucureștiului, în Mogoșoaia, suntem într-o poziție favorabilă pentru a participa la licitații pentru proiecte de infrastructură în această zonă și a stabili parteneriate strategice cu dezvoltatori imobiliari. Mai mult, putem asigura calitatea materialelor utilizate, servicii mai rapide și eficiente. Strategia noastră este să oferim servicii integrate cu producția, cu responsabilitate față de mediu și față de generațiile viitoare, adaptate fiecărui tip de proiect în care suntem implicați: de infrastructură, de construcții rezidențiale, comerciale sau industriale.

Nevoia reală pe care România o are atât în ceea ce privește investițiile în infrastructură, cât și în fondul de locuințe, precum și proiectele deja demarate, ne determină să privim cu optimism dezvoltarea afacerilor noastre pe termen mediu și lung”, a spus Ion Crăciunescu CEO, fondator IBB Holding.

Stația de betoane din Mogoșoaia are o capacitate de producție de 100 metri cubi pe oră.

IBB Holding Group SA este un grup de companii ce activează în industria de construcții, în domenii precum infrastructură, construcții civile și industriale, producție de beton și asfalt, dezvoltare imobiliară, precum și servicii conexe construcțiilor.

FOTO ING - Avertisment pentru clienții din România CITEȘTE ȘI FOTO ING - Avertisment pentru clienții din România

Activitatea din România a început în anul 2016 prin înființarea companiei IBB-HIB România și are în portofoliu, până în prezent, peste 60 de proiecte finalizate, devenind una dintre cele mai mari companii din domeniul infrastructurii și construcțiilor civile și industriale.

Grupul însumează 12 companii și deține facilități proprii de producție de asfalt și beton, autobasculante, autobetoniere și utilaje, precum și un laborator performant de analiză și încercări în construcții.

IBB Holding a fost înființat de Ion Crăciunescu, antreprenor cu peste 30 de ani de experiență în domeniul construcțiilor din România și Germania.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ibb holding group
stație de betoane