ING Bank anunță când își mută sediul central, relocând 2.000 de angajați. Petr Kellner, cel mai bogat om de afaceri din Cehia, a cumpărat actualul sediu al băncii

ING Bank anunță când își mută sediul central, relocând 2.000 de angajați.  Petr Kellner, cel mai bogat om de afaceri din Cehia, a cumpărat actualul sediu al băncii
scris 22 apr 2019

ING Bank România începe operațiunile de mutare în Blue Rose Office Park, dezvoltat de Portland Trust în zona Expoziției din București, și va lucra în acest spațiu începând cu 1 septembrie. Spațiul a fost închiriat în toamna anului 2017, când lucrările erau în derulare.

"Te anunțăm că ne vom muta într-o casă nouă. Începând cu 1 septembrie 2019, sediul central ING Bank N.V Amsterdam - sucursala București - va fi la Expo Business Park", este mesajul transmis de bancă clienților.

Sediul central al ING Bank este acum pe Bd. Iancu de Hunedoara. În toamnă, Petr Kellner, cel mai bogat om de afaceri din Cehia, a semnat însă a doua afacere majoră în România, cumpărând clădirea Crystal Tower, sediul ING Bank România.

EXCLUSIV Marfin Bank își schimbă numele CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Marfin Bank își schimbă numele

ING va ocupa clădirea 3 a ansamblului Expo Business Park, respectiv 20.000 metri pătrați, aproximativ 50% din suprafața totală închiriabilă.

Blue Rose Office Park este primul proiect ce urmează să fie livrat în zona Expoziției după mai bine de șapte ani de la inaugurarea sediului central Unicredit Bank.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ing bank
sediul central