Investește în sănătatea și starea de bine a angajaților tăi. Crește profitabilitatea companiei cu pachetele pentru sănătate și nutriție Gusto Pass Plus de Sănătate și Gusto Pass Plus de Echilibru de la Sodexo

Investește în sănătatea și starea de bine a angajaților tăi. Crește profitabilitatea companiei cu pachetele pentru sănătate și nutriție Gusto Pass Plus de Sănătate și Gusto Pass Plus de Echilibru de la Sodexo
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 apr 2022

Sănătatea și starea de bine a angajaților cresc profitabilitatea companiei

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cultura organizațională pozitivă are un rol cheie în asigurarea performanței angajaților. Companiile care investesc în sănătatea și starea de bine a oamenilor lor investesc în propria profitabilitate. Angajații care se simt bine, atât pentru că sunt sănătoși, cât și pentru că se simt prețuiți și respectați, muncesc cu entuziasm, sunt inspirați și motivați – ceea ce este vital pentru productivitatea, agilitatea și reziliența organizației.

Cererea pentru beneficii inovatoare, care să răspundă dinamicii și evoluției de pe piața muncii, unde nevoile oamenilor și ale companiilor sunt în continuă transformare și evoluție, este în creștere. Astfel, companiile au ocazia de a profita din plin de oportunitatea de a crea pachete de beneficii care să le consolideze reputația, să creeze un mediu de lucru performant și să atragă oameni valoroși.

Crește performanța angajaților cu pachetele inovatoare Gusto Pass Plus de Sănătate și Gusto Pass Plus de Echilibru de la Sodexo

Gusto Pass Plus de Sănătate și Gusto Pass Plus de Echilibru sunt două pachete inovatoare și unice de soluții de well-being, lansate în premieră de Sodexo, lider de piață în domeniul beneficiilor extra-salariale și al serviciilor pentru îmbunătățirea calității vieții angajaților. Pachetele de beneficii Gusto Pass încurajează și susțin un stil de viață sănătos, oferind acces la servicii de telemedicină, consiliere pentru nutriție și gestionare a stresului.

Studiul realizat de Comisia Europeană în 2018, „Market study on telemedicine”, arată că peste 70% din vizitele medicale pot fi înlocuite cu servicii de telemedicină. Gusto Pass Plus de Sănătate oferă 20 de specializări medicale, disponibile 24/7 - de la medicină generală, până la psihiatrie și kinetoterapie. Serviciile sunt disponibile pentru angajați și familiile lor, care pot beneficia de consultații medicale, pot obține trimiteri și rețete. Serviciile pot fi accesate eficient, prin telefon, aplicație mobilă sau online, iar platformele sunt user-friendly, cu timp scurt de răspuns. Consultațiile video pot fi programate în prealabil. Serviciile de telemedicină sunt furnizate de Telios Care, partener al Sodexo România, care pune la dispoziția angajaților e o echipă specializată, cu experiență de lucru în spitale de stat și private, din țară și din străinătate.

Beneficiile incluse în Gusto Pass Plus de Echilibru sunt complementare celor oferite de pachetul mai sus menționat. Angajații care optează pentru acest pachet de servicii au acces la consultații cu privire la nutriție, la gestionarea stresului și a tulburărilor de somn, precum și la programe de terapie personalizate, conform nevoilor lor specifice.

„Gusto Pass Plus de Sănătate și Gusto Pass Plus de Echilibru sunt mai mult decât un card de masă, ele aduc programe personalizate de diete, de menținere a sănătății și de well-being, în scopul educării angajatorilor și angajaților pentru o viață mai sănătoasă”, declară Daniela Coman, Product Manager, Sodexo Romania.

Pachete de beneficii inovatoare, retenție mai mare

Conform companiei de consultanță McKinsey & Company, motivul principal invocat de angajați pentru numărul foarte mare de demisii înregistrat în ultima vreme este lipsa conexiunii cu organizația pentru care lucrează. Astfel, companiile trebuie să gestioneze nevoia de conexiune și de apartenență a angajaților și să manifeste o preocupare constantă pentru starea lor de bine.

Abordarea potrivită a nevoilor emoționale nu este cea tranzacțională. Compania care, prin inițiativele sale, dovedește că are soluții inovatoare și bine gândite pentru cerințele și preocupările angajaților săi, îi va face pe aceștia să se simtă importanți și valorizați și le va câștiga loialitatea.

„Am construit aceste oferte personalizate, cu servicii medicale, de medicină preventivă și stil de viață sănătos în urma unor studii și cercetări de piață, astfel încât să răspundem nevoilor reale atât ale angajaților și ale angajatorilor din România, urmând tendințele globale de preocupare tot mai accentuată pentru starea de bine a oamenilor. Acestea vin să susțină misiunea noastră de a îmbunătăți calitatea vieții angajaților din România și ne dorim să aibă un impact pozitiv semnificativ în stilul de viață al angajaților și al familiilor acestora”, spune Manuel Fernandez Amezaga, Country CEO - Sodexo România&Bulgaria.

Consultați aici gama completă de produse Sodexo.

viewscnt
Afla mai multe despre
gusto
sodexo