3M a deschis primul centru de inovare pentru clienți din România

3M a deschis primul centru de inovare pentru clienți din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2016

Compania 3M a deschis, marți, primul centru de inovare pentru clienți din România, acesta fiind al 54-lea în lume, au anunțat, într-o conferință de presă, reprezentanții companiei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Deschiderea Customer Innovation Center 3M România reprezintă un pas important în dezvoltarea subsidiarei din România. Acesta este centrul numărul 54 al 3M. Sunt 53 în lume și astăzi deschidem numărul 54. Asta arată că România intră într-un nou nivel al dezvoltării în ultimii 25 de ani. Compania 3M cheltuie 1,8 miliarde de dolari pe cercetare-dezvoltare. Asta înseamnă în jur de 5% din cele 31 miliarde dolari cifră de afaceri și asta pentru că se bazează pe o echipă mare de tehnicieni, în jur de 10.000, care include ingineri, chimiști, fizicieni, tehnicieni în domeniul mediului și așa mai departe. Anul trecut am înregistrat patentul cu numărul 100.000 la nivel global. Sperăm ca acest centru să fie un punct de pornire pentru o astfel de dezvoltare în 3M România și în România în viitor”, a declarat Cătălin Velescu, managing director 3M România. 

La rândul său, ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a apreciat că 3M este una dintre cele mai importante companii din SUA datorită angajamentului către inovare. 

”Inovarea este foarte importantă pentru munca noastră în România ca Ambasadă a Statelor Unite ale Americii. După cum știți, avem 3 priorități: una este să promovăm securitatea, alta să promovăm democrația și valorile asociate democrației și a treia să promovăm prosperitatea între țările și economiile noastre - să îmbunătățim fluxul comercial de bunuri și servicii între România și SUA, să îmbunătățim fluxul de investiții și cred că în centrul acestor lucruri este promovarea inovării, antreprenoriatului. Contribuția pe care 3M o face azi este mult mai puternică prin deschiderea centrului din România și se potrivește foarte bine cu prioritățile noastre în susținerea parteneriatului dintre România și SUA”, a afirmat Hans Klemm.

Vino la WeLoveDigital.forum pe 28-29 martie, să afli în premieră cele mai noi tendințe din industria digitală CITEȘTE ȘI Vino la WeLoveDigital.forum pe 28-29 martie, să afli în premieră cele mai noi tendințe din industria digitală


Potrivit informațiilor publicate pe site-ul societății, 3M este o companie diversificată care folosește 46 de platforme tehnologice pentru a dezvolta aplicații și produse inovative. În prezent, 3M are un portofoliu de peste 50.000 de produse și deține peste 2.500 de patente recunoscute la nivel mondial. În România, 3M este prezentă din anul 1986. 

Compania 3M activează pe mai multe piețe, precum: electrice, electronice și telecomunicații, industrie, transporturi, sănătate, consumabile de birou și produse de larg consum, siguranță și protecția bunurilor și persoanelor, materiale pentru industria publicitară și semnalizare rutieră. 

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
3m
investie
romania