785 de milioane de oameni plătesc abonament pentru cel puțin unul din serviciile Apple

785 de milioane de oameni plătesc abonament pentru cel puțin unul din serviciile Apple
scris 28 ian 2022

Tim Cook a anunțat că Apple are în prezent 785 de milioane de abonați, care plătesc pentru unul sau mai multe din serviciile oferite de companie în cadrul propriului ecosistem.

De la stocare și sincronizare cloud, la servicii de securitate sau multimedia, precum Apple Arcade pentru jocuri, Apple Music pentru muzică sau Apple TV+ pentru streaming de filme și seriale, gigantul american oferă un mare număr de servicii pe bază de abonament care cresc anual și aduc din ce în ce mai mulți bani pentru companie.

În cadrul celei mai recente conferințe cu investitorii, șeful companiei, Tim Cook, a precizat că numărul total al abonaților la serviciile Apple a crescut în T1 cu 27% față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând acum la 785 de milioane de abonați.

FaceID va funcționa și cu masca CITEȘTE ȘI FaceID va funcționa și cu masca

Serviciile Apple au generat venituri în valoare de 19,5 de miliarde de dolari în ultimul trimestru, cu o creștere anuală de 24%.

Gigantul american oferă, pentru unele dintre servicii, precum Arcade și TV+, trei luni gratuite de acces la achiziționarea unui dispozitiv nou al companiei.

Cook a mai spus că există, în prezent, peste 1,8 miliarde de dispozitive Apple active în întreaga lumea.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
servicii
iphone
ipad