Abonații Vodafone România pot alege aplicațiile favorite în care smartphone-ul lor nu consumă trafic de net

Abonații Vodafone România pot alege aplicațiile favorite în care smartphone-ul lor nu consumă trafic de net
scris 23 nov 2017

Vodafone România anunță că utilizatorii de smartphone pot beneficia de noul portofoliu de abonamente pentru persoane fizice care le permite să aleagă aplicațiile favorite în care smartphone-ul nu consumă traficul de date inclus în abonament.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Astfel, din 5 decembrie, pe lângă opțiunile existente, care includ cele mai populare aplicații de social media, de streaming video și de muzică, clienții noi și cei existenți au la dispoziție o opțiune nouă, care oferă acces la cele mai populare aplicații pentru hărți și navigare în trafic fără a consuma date din abonament.

Bitdefender a mutat din China în Satu Mare producția echipamentului Bitdefender Box CITEȘTE ȘI Bitdefender a mutat din China în Satu Mare producția echipamentului Bitdefender Box

Clienții pot să aleagă tipul de aplicații pe care doresc să le utilizeze fără a consuma date din abonament, această posibilitate fiind valabilă pentru toate abonamentele începând de la 9 euro.

Vodafone România avea 9.754.823 de clienți la 30 septembrie 2017. Vodafone România este o divizie a grupului britanic Vodafone.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
smartphone
internet
aplicatie
trafic