Apple pregătește lansarea unui nou iPhone. Când va apărea pe piață

Apple pregătește lansarea unui nou iPhone. Când va apărea pe piață
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 nov 2017

Apple va lansa o nouă versiune a smartphone-ului său cu ecran mic, iPhone SE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai multe surse din rândul producătorilor de componente pentru smartphone-uri susțin că lansarea unui nou model iPhone SE anul viitor este iminentă, acesta fiind al doilea produs din serie.

La doi ani după lansarea primul iPhone SE, în martie 2016, Apple plănuiește să scoată pe piață un al doilea model. Acesta ar urma să fie prezentat și disponibil undeva în primul trimestru al anului viitor.

Sursele anonime susțin că noul iPhone SE va păstra ecranul de 4 inch, sau, cel mult, va trece la un ecran de 4,2 inch, ceea ce oricum îl va păstra în categoria smartphone-urilor cu cele mai mici ecrane.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

iPhone SE nu va beneficia de cele mai noi tehnologii, dar va aduce un upgrade pe partea tehnică față de versiunea de acum doi ani. Se pare că acesta va folosi platforma A10, lansată de Apple anul trecut pentru iPhone 7.

Noul smartphone cu ecran mic al celor de la Apple nu va fi produs de Foxconn. Conform informațiilor de până acum, acesta va fi asamblat în India, acolo unde Apple și-a inaugurat în luna mai cea mai nouă fabrică.

Dacă informația se confirmă, 2018 va aduce cea mai bogată linie de smartphone-uri noi pentru Apple. În afară de iPhone SE, compania americană plănuiește să mai lanseze în septembrie trei modele de dimensiuni diferite care vor folosi designul lui iPhone X.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone se
smartphone