Vodafone România avansează o nouă ofertă - aplicații de social media, video și muzică fără consumul traficului din abonament

Vodafone România avansează o nouă ofertă - aplicații de social media, video și muzică fără consumul traficului din abonament
scris 19 sep 2017

Clienții Vodafone România persoane fizice pot folosi aplicațiile favorite de social media, chat, de streaming video și de muzică fără a consuma traficul de date inclus în abonament, prin opțiunea Vodafone Pass, valabilă pe toată perioada contractuală.

Opțiunile Social & Chat Pass, Video Pass și Music Pass sunt disponibile pe toată perioada contractuală, atât pentru clienții noi, cât și pentru cei care își reînnoiesc abonamentele.

Vodafone România a înregistrat un număr total de 9.579.522 de clienți (servicii mobile, servicii de voce și Internet of Things) la 30 iunie 2017.

Vodafone se extinde în București cu un nou magazin, în care introduce sistemul programării în avans. Cei cu programare vor fi tratați cu prioritate CITEȘTE ȘI Vodafone se extinde în București cu un nou magazin, în care introduce sistemul programării în avans. Cei cu programare vor fi tratați cu prioritate

Vodafone România este o divizie a grupului britanic Vodafone. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vodafone
internet
social media
video
muzica