Acțiunile Zoom scad, în pofida rezultatelor trimestriale solide

Acțiunile Zoom scad, în pofida rezultatelor trimestriale solide
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2021

Acțiunile Zoom Video Communications Inc au scăzut cu 11%, după ce compania a oferit perspective prudente privind afacerile în acest trimestru, chiar dacă a raportat rezultate financiare solide datorate faptului că milioane de persoane continuă să folosească aplicația de videoconferințe online, transmit DPA și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În trimestrul doi din 2021, compania americană a înregistrat pentru prima dată venituri de un miliard de dolari, iar pentru perioada iulie-septembrie 2021 se așteaptă la venituri între 1,015 și 1,020 miliarde de dolari, în timp ce analiștii estimează 1,013 miliarde de dolari, conform datelor Refinitiv.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

"Astăzi suntem un brand global cu peste o jumătate de milion de clienți care au zece angajați, ceea ce ne poziționează foarte bine în sprijinirea organizațiilor și persoanelor fizice care caută să-și reinventeze munca, comunicațiile și colaborarea", a afirmat directorul general Eric Yuan, scrie Agerpres.

Zoom, care se confruntă cu o concurență din partea platformelor Webex (Cisco) și Microsoft Teams, a avertizat că se așteaptă la un declin al veniturilor de la clienții care au zece angajați sau mai puțin. Aceste grup este alcătuit în principal din IMM-uri care plătesc lunar facturile.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

Câștigurile ajustate în trimestrul trei din 2021 ar urma să se situeze între 1,07 și 1,08 dolari pe acțiune, a informat Zoom, în timp ce analiștii se așteaptă la 1,09 dolari per titlu.

În perioada aprilie-iunie, Zoom a înregistrat un profit de 1,04 dolari pe acțiune, la venituri de 1,02 miliarde de dolari, ambele mai ridicate decât estimau analiștii.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Zoom, software dedicat apelurilor video între utilizatori, este folosit de milioane de utilizatori din întreaga lume, de la lecțiile online ale profesorilor, la întâlniri de afaceri, pe fondul măsurilor adoptate de autorități pentru limitarea pandemiei de coronavirus (COVID-19). 

viewscnt
Afla mai multe despre
zoom
videoconferinta