Adobe va lansa Illustrator pentru iPad

Adobe va lansa Illustrator pentru iPad
scris 22 oct 2019

După Photoshop, Illustrator este a doua aplicație importantă pentru care Adobe creează o versiune specială pentru iPad.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Conform Bloomberg, care citează surse din cadrul companiei, Adobe va anunța în curând Illustrator pentru iPad, o versiune a aplicației de editare vectorială care va funcționa pe tabletele Apple.

Ca și în cazul Photoshop pentru iPad, planurile Adobe prevăd portarea completă pe tablete a tuturor funcțiilor pe care le are programul Illustrator pe PC. Nu este vorba doar de o versiune mobilă cu o funcționalitate limitată.

Tot Bloomberg scrie însă că Photoshop pentru iPad nu avea de la bun început toate facilitățile programului de PC. În schimb, Adobe va completa facilitățile care vor lipsi în momentul lansării prin update-uri regulate.

HTC lansează Exodus 1s, un smartphone cu suport complet pentru Bitcoin CITEȘTE ȘI HTC lansează Exodus 1s, un smartphone cu suport complet pentru Bitcoin

Aceeași ar putea fi și situația și în cazul Illustrator pentru iPad, aplicație care se pare că va fi lansată fără toate funcțiile pe care le are pe PC și va fi actualizată ulterior cu restul opțiunilor.

Adobe a reconfirmat recent că va lansa Photoshop pentru iPad până la finalul anului, respectându-și timeline-ul în ciuda faptului că nu va avea timp să implementeze toate facilitățile.

Compania americană nu a anunțat până acum planuri pentru o versiune de Photoshop respectiv Illustrator pentru Android, preferând să se concentreze pe platforma celor de la Apple, care în mod tradițional produce mai mulți bani pentru dezvoltatori.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
adobe
illustrator