Brandul Ionos, furnizor de servicii de internet, a intrat în România

Brandul Ionos, furnizor de servicii de internet, a intrat în România
scris 21 oct 2019

Brandul Ionos, furnizor de servicii de internet, a intrat în România prin compania poloneză home.pl, parte din grupul United Internet, aspirând la poziția de lider local în instrumente și aplicații de business.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Valoarea taxei de promovare turistică ar putea fi dublată în București CITEȘTE ȘI Valoarea taxei de promovare turistică ar putea fi dublată în București

Brandul mai este prezent, printre altele, în Austria, Franța, Marea Britanie, Germania, Italia, Mexic, Statele Unite.

"Suntem optimiști în ceea ce privește dezvoltarea economiei românești și în procesul de computerizare al businessului", spune Marcin Kuśmierz, CEO al firmei home.pl, responsabilă de extinderea internațională a IONOS în regiunea Europei Centrale și de Est.

Brandul are 15 sedii în 9 țări, 10 centre de date în 5 țări, circa 90.000 servere, 12 milioane domenii în administrare și aproximativ 2.000 de angajați în 40 de țări.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
internet
ionos