Afaceri în creștere pentru Zitec

Afaceri în creștere pentru Zitec

Alexandru Lăpușan, CEO & Co-Fondator Zitec

scris 11 aug 2022

Zitec, jucător pe piața de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, a înregistrat o cifră de afaceri de 12 milioane de euro în prima jumătate a anului 2022, în creștere cu 63% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Pentru cel de-al doilea semestru al anului, Zitec estimează continuarea acestei tendințe de creștere a cifrei de afaceri.

VIDEO Samsung a prezentat seria de smartwatch-uri Galaxy Watch 5 CITEȘTE ȘI VIDEO Samsung a prezentat seria de smartwatch-uri Galaxy Watch 5

„În prima jumătate a anului ne-am concentrat pe creșterea proiectelor și a parteneriatelor pe segmente ca securitate cibernetică, comerț online, sau servicii software personalizate pe nevoile companiei. De asemenea, în tot acest timp, am continuat să ne dezvoltăm portofoliul de clienți cu companii care sunt lider în domeniile lor de activitate. Drept dovadă, am crescut consistent față de aceeași perioadă a anului precedent, cu peste 60%, în condițiile în care anul trecut am înregistrat o creștere deosebită, de 68% față de 2020. Pentru cea de-a doua parte a anului mizăm  pe o evoluție similară, în așa fel încât să închidem 2022 cu o cifră de afaceri de peste 25 milioane de euro”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO & Co-Fondator Zitec.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
zitec
afaceri
it