Afaceri și profit în creștere pentru filiala locală a Grupului francez ALTEN

Afaceri și profit în creștere pentru filiala locală a Grupului francez ALTEN
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iun 2020

ALTEN România, companie de consultanță în IT și inginerie, subsidiară a grupului internațional ALTEN, a încheiat anul 2019 cu rezultate financiare în creștere față de anul precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania, prin cele două divizii - ALTEN KEPLER și ALTEN TECHNO, a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 25 milioane euro (121 milioane lei), cu 21% mai mare în comparație cu anul 2018, și un profit net de aproape 3,7 milioane euro (17,6 milioane lei), cu 49% mai mult decât anul trecut.

Gigantul american Amazon și-a dublat numărul de angajați în România CITEȘTE ȘI Gigantul american Amazon și-a dublat numărul de angajați în România

În 2019, compania a continuat să-și extindă portofoliul, adăugând 20 clienți noi din diferite industrii precum chimică, bancară, retail, gaming, servicii, semiconductori, tehnologie, leasing, cercetare și comerț digital. De asemenea, compania, prin divizia ALTEN KEPLER, singurul partener Gold al soluțiilor Atlassian din țară, și-a extins și portofoliul de clienți pentru licențe Atlassian, adăugând 3 clienți noi în anul 2019.

ALTEN România are sedii în București, Timișoara, Craiova, Cluj, Pitești și Sibiu și a atins un număr mediu de 633 salariați la finalul anului 2019, cu 18% mai mult decât în anul anterior. 

viewscnt
Afla mai multe despre
alten
it