Amazon Prime Video, lansat oficial în România

Amazon Prime Video, lansat oficial în România
scris 14 dec 2016

Serviciul de streaming video Amazon Prime Video este disponibil începând de miercuri și pe teritoriul României.

Amazon a extins disponibilitatea serviciului său de filme și seriale online la peste 200 de țări, printre care și România.

Utilizatorii beneficiază de gratuitate pentru primele 7 zile, după care, timp de 6 luni, vor plăti un preț proporțional de 3 euro pe lună. După cele șase luni, abonamentul lunar va fi de 6 euro.

Netflix permite vizionarea filmelor și serialelor fără o conexiune la Internet CITEȘTE ȘI Netflix permite vizionarea filmelor și serialelor fără o conexiune la Internet

Amazon Prime Video devine, astfel, disponibil în mai multe țări decât Netflix, lansat în România în luna ianuarie a acestui an. Serviciul celor de la Amazon, care oferă la rândul său conținut original, are avantajul prețului. Cel mai ieftin abonament Netflix, care nu oferă acces la conținut HD sau 4K, este 8 euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
amazon prime
video
streaming