Aplicația WhatsApp a căzut. Zeci de mii de utilizatori se plâng că nu pot trimite mesaje

Aplicația WhatsApp a căzut. Zeci de mii de utilizatori se plâng că nu pot trimite mesaje
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 25 oct 2022

Aplicația de mesagerie WhatsApp, deținută de Meta, are probleme de funcționare în mai multe părți ale lumii. Problemele persistă de mai bine de o oră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

UPDATE Serviciul de mesagerie Whatsapp a devenit funcțional, după aproape trei ore de la raportarea unor probleme de conectare de către utilizatori la nivel mondial, inclusiv în România.

Știrea inițială

Potrivit Downdetector, site-ul care monitorizează în timp real problemele de acest fel, raportările utilizatorilor indică faptul că WhatsApp are probleme din jurul orei 10:17, ora României. Aproximativ 28.413 utilizatori au raportat deja problema pe site-ul menționat. 69% dintre persoanele care au raportat problema se plâng că au probleme în trimiterea mesajelor.

Decizie majoră în UE: din 2024, devine obligatoriu încărcătorul unic pentru dispozitivele electronice CITEȘTE ȘI Decizie majoră în UE: din 2024, devine obligatoriu încărcătorul unic pentru dispozitivele electronice

Problemele afectează atât chat-urile personale, cât și cele de grup. În prezent, pare imposibil să trimiți un mesaj pe grupurile WhatsApp, dar și chat-urile personale par să fie afectate în mare măsură.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
meta