Apple scumpește mai multe servicii

Apple scumpește mai multe servicii
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 oct 2022

Apple Music, Apple TV+ și Apple One vor costa mai mult în Statele Unite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a anunțat un val de scumpiri pentru unele dintre serviciile vândute. În Statele Unite, se vor scumpi cu câte 1 dolar respectiv 2 dolari pe lună Apple Music, Apple TV+ și Apple One.

Abonamentul Apple TV+ se va scumpi cu 2 dolari pe lună și va costa acum 7 dolari. Plata anuală va costa 69 de dolari pe an, cu 10 dolari mai scump decât costa până acum.

App Store afișează mai multe reclame CITEȘTE ȘI App Store afișează mai multe reclame

Este prima majorare de preț pentru Apple TV+, serviciu care calcă pe urmele Netflix și a celorlalte platforme de streaming video, care au operat deja mai mult scumpiri până acum.

Planul individual de Apple Music se scumpește și el cu 1 dolar pe lună, ajungând la 11 dolari pe lună, în vreme ce abonamentul pentru familii va costa cu 2 dolari mai mult, costând acum 17 dolari pe lună.

În fine, Apple One, pachetul care conține mai multe servicii ale companiei se va scumpi cu 2 dolari și va costa 19 dolari pe lună. Acesta conține servicii precum Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud+, Apple News+ și Apple Fitness+.

Aceste scumpiri vin după ce Apple a crescut și prețurile pentru microtranzacții în mai multe regiuni ale lumii, inclusiv Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
streaming
apple music
apple tv+
apple one