Aplicațiile adăugate în App Store sunt verificate de o echipă compusă din peste 500 de editori

Aplicațiile adăugate în App Store sunt verificate de o echipă compusă din peste 500 de editori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 mai 2021

Pentru prima oară în istoria iPhone-ului, au fost făcute publice informații oficial despre modul în care Apple verifică aplicațiile și procentul de respingere a acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Procesul dintre Apple și Epic continuă să scoată la lumină informații interesante despre modelul de business și metodologiile aplicate de Apple, informații care, altfel, nu ar fi fost făcute publice de compania americană.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Astfel, în fiecare an sunt trimise spre publicare în App Store peste 5 milioane de aplicații, incluzând aici și update-urile. Dintre acestea, aproape 40% sunt respinse în urma procesului de verificare.

Spre exemplu, în 2019, din 4.808.685 de aplicații propuse de dezvoltatori, 1.747,278, adică 36%, au fost respinse. Dintre aplicațiile respinse, s-a primit contestație pentru mai puțin de 1%.

În fiecare săptămână, sunt verificate aproximativ 100.000 de aplicații. Verificarea cade în sarcina unei echipe compusă din peste 500 de editori, care folosesc mai multe instrumente pentru verificarea aplicațiilor.

Facebook va încuraja oamenii să citească articolele înainte să le partajeze CITEȘTE ȘI Facebook va încuraja oamenii să citească articolele înainte să le partajeze

Informațiile sunt relevante în proces, deoarece Apple este acuzată că se folosește de puterea sa pentru a lua decizii împotriva produselor concurente. Epic, Spotify și alte companii și-au exprimat nemulțumirea, ajungând inclusiv la plângeri oficiale și procese, din cauza comisionului de 30% oprit de Apple din veniturile dezvoltatorilor cu o cifră de afaceri mai mare de 1 milion de dolari pe an.

viewscnt
Afla mai multe despre
aplicatii
app store
apple
epic