Apple a rezolvat problemele de funcționare la frig ale lui iPhone X

Apple a rezolvat problemele de funcționare la frig ale lui iPhone X
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 nov 2017

Apple a lansat un update de software care rezolvă una dintre cele mai grave defecțiuni ale noului său smartphone, iPhone X.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

iOS 11.1.2 este disponibil pentru dispozitivele mobile Apple. Acesta repară mai multe bug-uri, dar în primul rând rezolvă o problemă care consta în imposibilitatea folosirii telefonului.

La puțin timp după lansarea oficială a lui iPhone X, au început să apară postări pe rețelele sociale și pe forumurile Apple ale unor utilizatori care se plângeau că ecranul nu mai acceptă comenzi atunci când temperaturile sunt scăzute.

Apple a emis atunci o informare prin care spunea că investighează problema și că va lansa un update de software care o va rezolva. Acest lucru se întâmplă acum, prin al doilea update de iOS 11.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Dacă până acum defectul a fost raportat doar în regiunile care au în mod tradițional temperaturi mai reduse, o întârziere în rezolvarea acestuia l-ar fi transformat într-o problemă globală odată cu venirea iernii.

VIDEO Motorola lansează un modul pentru smartphone-uri care permite printarea instantanee a pozelor CITEȘTE ȘI VIDEO Motorola lansează un modul pentru smartphone-uri care permite printarea instantanee a pozelor

Site-ul oficial Apple menționează, în ceea ce privește temperaturile, că dispozitivele sale funcționează în condiții optime atunci când temperatura este cuprinsă între 0 și 35 de grade

Se pare că problema vine din calibrarea prea exigentă a parametrilor de răspuns ai ecranului, calibrare pe care inginerii companiei au trebuit să o refacă din moment ce iPhone X a trecut la un ecran OLED.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone x
smartphone