Apple ar putea amâna lansarea primei căști de realitate mixtă

Apple ar putea amâna lansarea primei căști de realitate mixtă
scris 5 dec 2022

Probleme de software descoperite pe ultima sută metri ar putea determina Apple să amâne livrările primei căști de XR a companiei.

Analistul chinez Ming-Chi Kuo spune că cele mai recente informații care au ca sursă partenerii Apple arată că gigantul american va începe livrările primei sale căști de XR mai târziu decât era inițial planificat.

Până acum, sursele din industrie susțineau că Apple va începe livrările în al doilea trimestru al anului, după o prezentare oficială făcută în luna ianuarie.

SMS-ul a împlinit 30 de ani. Primul mesaj a fost citit de pe un telefon care cântărea peste două kilograme CITEȘTE ȘI SMS-ul a împlinit 30 de ani. Primul mesaj a fost citit de pe un telefon care cântărea peste două kilograme

Din cauza problemelor de software care trebuie rezolvate, livrările vor începe în a doua parte a anului viitor, conform reputatului analist chinez.

Din această cauză, și evenimentul de lansare ar putea fi amânat. În loc ca prezentarea oficială să aibă loc în ianuarie, aceasta ar putea fi amânată pentru luna iunie, când are loc WWDC 2023.

Altfel, dacă prezentarea ar rămâne stabilită pentru ianuarie, ar fi prea mult timp între prezentare și începerea livrărilor, ceea ce ar putea să afecteze vânzările.

Kuo mai spune că viitoarea cască Apple de realitate mixtă va fi un produs scump, de nișă, care nu va fi livrat anul viitor în mai mult de 500.000 de exemplare.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casca
realitate mixtă