Apple ar putea lansa anul acesta primele iPhone-uri cu suport dual SIM

Apple ar putea lansa anul acesta primele iPhone-uri cu suport dual SIM
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 apr 2018

În toamna acestui an, Apple ar putea scoate pe piață primele sale smartphone-uri funcționează cu două cartele SIM.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ca și Nokia în vremurile sale bune, Apple a ignorat până acum cererea pentru telefoane dual SIM, iPhone-urile sale funcționând cu o singură cartelă. Acest lucru s-ar putea schimba de anul acesta, când Apple ar putea lansa nu unul, ci chiar două modele cu suport dual SIM.

Informația este oferită de analiștii de la KGI Securities investitorilor și se bazează pe comenzile și stocurile furnizorilor chinezi de componente pentru iPhone.

Două din cele trei modele noi de iPhone pe care Apple urmează să le prezinte în toamnă ar putea fi dotate cu suport pentru două cartele SIM. Vizate sunt modelele de 6,1 inch și 6,5 inch, singurul model care va funcționa cu o singură cartelă fiind cel de 5,5 inch.

FOTO Huawei a lansat în România smartphone-urile P20 și P20 Pro. Prețuri și detalii CITEȘTE ȘI FOTO Huawei a lansat în România smartphone-urile P20 și P20 Pro. Prețuri și detalii

Cei de la KGI Securities s-au aventurat chiar să ofere o predicție în ceea ce privește prețurile. Astfel, varianta dual SIM a iPhone-ului de 6,1 inch ar urma să coste între 650 și 750 de dolari, în timp ce varianta cu un singur SIM a acestuia este așteptată să fie vândută undeva între 550 și 650 de dolari.

Ca și în cazul iPad-urilor cu și fără suport de date, Apple ar putea crea un nou segment de preț pentru smartphone-urile sale, cerând cu 100 de dolari mai mult pentru versiunea dual SIM.

Compania americană ar putea să se adreseze astfel unei categorii de utilizatori care preferă dispozitivele dual SIM, o categorie de telefoane populară în special în America Latina și Asia dar și în Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone