Apple ar putea lansa anul viitor două modele mai ieftine de iPad

Apple ar putea lansa anul viitor două modele mai ieftine de iPad
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 dec 2018

Planurile Apple pentru 2019 în ceea ce privește tabletele par să includă două versiuni care vor avea rolul de a crește volumul de vânzări prin prețuri mai mici decât modelul Pro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform clasicelor surse anonime din zona producătorilor de componente, după modelul de top lansat anula acesta, iPad Pro 2018, Apple se va concentra anul viitor pe tablete cu prețuri mai mici care se vor vinde în cantități mai mari.

În prima parte a anului viitor ar urma să fie lansat un nou iPad Mini, al cincilea model din seria de tablete de 8 inch.

Tableta a cărei producție ar urma să înceapă chiar la finalul acestei luni, va veni la aproximativ patru ani distanță de modelul anterior din această serie.

Ultima noutate legată de iPad Mini a venit în luna martie, când Apple a lansat o versiune de iPad Mini 4 cu 128 GB spațiu de stocare care costa 400 de dolari.

Trump analizează interzicerea, în următoarele zile, a achizițiilor de echipamente produse de Huawei și ZTE CITEȘTE ȘI Trump analizează interzicerea, în următoarele zile, a achizițiilor de echipamente produse de Huawei și ZTE

Spre deosebire de smartphone-uri, care se bucură încă de un ciclu scurt de înlocuire, utilizatorii schimbă mult mai rar tabletele, ceea ce-i determină și pe producători să iasă mai rar cu versiuni noi.

După iPad Mini 5, probabil în a doua parte a anului viitor, Apple a urma să lanseze un model entry-level al versiuni de iPad cu ecran de 9,7 inch.

La fel ca și tableta de 9,7 inch de anul acesta, viitorul model ar urma să aibă mai puține facilități decât iPad Pro, însă să beneficieze de un preț mai bun, probabil pornind de la 330 de dolari.

Pentru noile sale tablete, Apple ar urma să reducă cheltuielile apelând la ecrane produse în Coreea, în locul celor produse în Japonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
tablete