Apple ar putea lansa primul produs de realitate augmentată în toamnă

Apple ar putea lansa primul produs de realitate augmentată în toamnă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mar 2017

Următoarele modele de iPhone, care vor fi prezentate în toamnă, ar putea reprezenta prilejul cu care Apple se va lansa în domeniul realității augmentate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Jurnaliștii de Business Insider susțin că primul produs de realitate augmentată al celor de la Apple este mult mai aproape de a se concretiza decât se credea până acum și că acesta ar urma să fie lansat chiar în toamna acestui an.

Apple ar avea în acest moment peste 1.000 de ingineri care lucrează în Israel la un proiect ce ține de realitatea augmentată. Lansarea acestuia ar putea avea loc odată cu următoarea generație de iPhone care, în mod tradițional, este lansată în toamnă.

Google devine cablist online, odată cu lansarea YouTube TV CITEȘTE ȘI Google devine cablist online, odată cu lansarea YouTube TV

Informația vehiculată se potrivește cu alte zvonuri vehiculate în industrie. Analistul Ming-Chi Kuo, responsabil de multe informații confidențiale legate de Apple de-a lungul timpului, a declarat săptămâna trecută că următorul iPhone va avea o cameră frontală dotată cu senzor infraroșu.

Informația lui Ming-Chi Kuo se leagă de ceea ce susțin cei de la Business Insider în ideea că în domeniul realități virtuale și augmentate camerele foto sunt folosite împreună cu un senzor infraroșu pentru a crea o reprezentare virtuală a spațiului 3D din fața lor.

În plus, interesul Apple pentru realitatea augmentată nu este niciun secret. Șeful companiei, Tim Cook, a declarat în mai multe rândul că realitatea augmentată este un domeniu interesant pentru Apple, cu aplicații, de asemenea, foarte interesante.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
realitate augmentate
iphone