Apple ar putea lansa trei modele bazate pe designul lui iPhone X anul viitor

Apple ar putea lansa trei modele bazate pe designul lui iPhone X anul viitor
scris 14 nov 2017

Apple urmează să renunțe definitiv anul viitor la designul vechi al smartphone-urilor sale și să adopte formatului lui iPhone X pentru întreaga linie de smartphone-uri.

Ca și anul acesta, Apple ar putea lansa în 2018 trei smartphone-uri noi. Însă, spre deosebire de acest an, când doar unul a avut un design nou, iar celelalte două au fost bazate de formatului lui iPhone 6, anul viitor toate trei vor avea designul lui iPhone X.

Informațiile vine, ca de obicei, prin intermediul analiștilor de la KGI Securities, care în ultimii ani au prevăzut majoritatea mutărilor făcute de Apple. Acum aceștia au deja date despre strategia pentru anul viitor a companiei americane.

În 2018 vor exista două modele high-end, în loc de unul. Cel mai scump dintre acestea va fi un smartphone care va avea un ecran de 6,5 inch. Dacă zvonul se confirmă, va fi cel mai mare telefon făcut de Apple vreodată.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Sub acesta, dar tot în gama de top va fi plasat un smartphone cu ecran „mai omenesc”, de 5,8 inch. Amândouă vor folosi ecrane OLED și vor avea o densitate foarte mare a pixelilor.

Al treilea și cel mai ieftin model va fi un smartphone cu ecran de 6,1 inch. Spre deosebire de primele două, acesta va folosi un ecran LCD care va fi mai ușor de produs, dar care va oferi și o calitate mai slabă a imaginii.

Modelele high-end se pare că vor avea prețuri asemănătoare cu iPhone X, care vor porni de la 1.000 de dolari fără taxe. Versiunea cu ecran LCD de 6,1 va costa, conform celor de la KGI Securities, între 650 și 750 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone x