Apple ar putea lansa un nou iPad Air, alături de iPhone SE

Apple ar putea lansa un nou iPad Air, alături de iPhone SE
scris 18 ian 2022

Noul iPhone SE, pe care Apple îl va lansa în primăvară, nu va veni singur, ci va fi însoțit de un nou model din seria de tablete iPad Air.

iPad Air, care este rangul doi în cadrul familiei de tablete iPad, după iPad Pro, ar putea avea un nou membru începând din primăvară, conform unor surse anonime.

Din câte se pare, nimic nu se schimbă la exterior, Apple păstrând același design, cu același ecran de 10,9 inch și același sistem de securizare bazat pe amprentă, Touch ID.

Apple va cere angajaților să prezinte dovada vaccinării cu un rapel pentru Covid-19 CITEȘTE ȘI Apple va cere angajaților să prezinte dovada vaccinării cu un rapel pentru Covid-19

Schimbările apar, însă, la interior, acolo unde se pare că va fi folosit un chipset A15 Bionic, un modem 5G și o cameră foto frontală de 12MP.

Noua tabletă va fi lansată împreună cu un nou iPhone SE, care se pare că se va numi iPhone SE+ 5G, pentru a evidenția suportul 5G pe care-l va oferi.

Modelul din 2022 va oferi același design, cu același ecran de 4,7 inch. Pentru anii viitori, însă, se pare că Apple va alege un ecran mai mare, de 5,7 inch, care ar putea fi de tip OLED.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad air
iphone se