Apple ar putea micșora bretonul iPhone-urilor lansate în următorii ani

Apple ar putea micșora bretonul iPhone-urilor lansate în următorii ani
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mar 2021

Zona neagră de deasupra ecranelor de pe iPhone-uri, numită în termeni populari și breton, va deveni din ce în ce mai mică pe parcursul următorilor ani, până va dispărea sau va fi ascunsă complet.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ming-Chi Kuo, analistul chinez care prevede an de an noutățile produselor Apple, a emis o informare legată de iPhone-urile pe care Apple le va lansa în următorii ani și câteva dintre schimbările pe care crede că le va opera companie americană.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

În primul rând, Apple va începe “lupta” cu bretonul care stă deasupra ecranului încă de la iPhone X. Primul pas se pare că va fi făcut chiar anul acesta, când dimensiunile bretonului vor fi reduse vizibil.

Al doilea pas va urma anul viitor. Atunci, crede Ming-Chi Kuo, din breton va rămâne doar un mic rotund, care va acomoda camera frontală montată prin perforarea ecranului - așa cum procedează deja de câțiva ani producătorii smartphone-urilor cu Android.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

În fine, iPhone-urile vor trece la un design în care partea frontală va fi acoperită doar de ecran - fără breton sau perforări în ecran vizibile. Asta, însă, se va întâmpla cel devreme în 2023.

Nu se știe ce va face Apple cu tehnologia care este găzduită în prezent de breton, precum camerele și senzorii necesari pentru FaceID. Elementele pe care se bazează autentificarea facială trebuie să rămână undeva pe partea frontală a telefonului.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Dincolo de breton, modelele Pro din seria de iPhone-uri care va fi lansată anul acesta vor oferi o rată de refresh de 120Hz, vor folosi modemul Snapdragon X60 de la Qualcomm și se vor alimenta în continuare prin portul Lightning.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone