Apple ar putea vinde un iPhone mai ieftin cu ecran mare

Apple ar putea vinde un iPhone mai ieftin cu ecran mare
scris 24 iun 2021

În locul lui iPhone Mini, Apple va încerca să atragă utilizatorii care alocă un buget mai mic pentru smartphone-uri cu un model cu ecran foarte mare.

Celebrul analist chinez Ming-Chi Kuo este convins că Apple va avea în portofoliu un telefon cu ecran mare și un preț mai mic decât device-urile cu ecran mare pe care le vinde în prezent. Asta, însă, din 2022.

Dacă informația se va concretiza, va reprezenta o schimbare de strategie din partea companiei americane, care, până acum, a vândut doar foarte scump telefoanele cu ecran mare.

ULTIMA ORĂ John McAfee, creatorul softului antivirus, s-a sinucis. Acuzat de fraude cu criptomonede CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ John McAfee, creatorul softului antivirus, s-a sinucis. Acuzat de fraude cu criptomonede

Viitorul iPhone cu ecran mare pe care Apple îl va vine mai ieftin va avea un ecran de 6,7 inch - o dimensiunea care, în cazul iPhone-urilor, este disponibilă doar la cele mai scumpe modele, cele din seria Pro.

Dacă iPhone-urile din seria Pro încep acum de la 1.100 de dolari, modelul despre care vorbește analistul chinez ar urma să coste cel mult 900 de dolari - cel puțin acesta este target-ul fixat de Apple.

Vor exista, bineînțeles, o serie de compromisuri pentru reducerea prețului. Cel mai probabil, iPhone-ul mai ieftin cu ecran de 6,7 inch va fi lipsit de anumite caracteristici, precum cele de pe partea foto, care se vor regăsi doar la modelele Pro.

2022 va fi și primul an în care Apple își va dota smartphone-urile cu cititoare de amprente montate sub ecran. Acestea ar putea să existe în paralel cu Face ID și să ofere utilizatorului o alternativă și o măsură suplimentară de securitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone