Apple grupează mai multe servicii într-un singur pachet

Apple grupează mai multe servicii într-un singur pachet
scris 16 sep 2020

Producătorul iPhone-ului a anunțat Apple One, un pachet în care vor fi vândute împreună mai multe servicii ale companiei și care va avea mai multe variante și prețuri.

Apple One va fi disponibil în trei versiuni cu trei prețuri diferite:

Apple One Individual va include serviciile Apple Music, Apple TV, Apple Arcade și iCloud cu 50GB. Acesta va costa 15 dolari pe lună.

Google va lansa Pixel 5 și alte produse la finalul lui septembrie CITEȘTE ȘI Google va lansa Pixel 5 și alte produse la finalul lui septembrie

Family oferă acces la aceleași servicii ca Individual, doar că poate fi folosit de până la 6 rude, iar iCloud include 200GB.

Premier vine, alături de cele 4 servicii din Individual, cu Apple News Plus și tocmai anunțatul Apple Fitness Plus. 6 rude vor putea folosi Premier, iar stocarea iCloud, în acest caz, va fi de 2TB. Acest pachet va costa 30 de dolari pe lună.

Apple spune că utilizatorii vor economisi 6 dolari pe lună în cazul pachetului individual, 8 dolari pe lună în cazul lui Family și 25 de dolari pe lună la versiunea Premier.

Va exista și o perioadă de trial de 30 de zile în cazul serviciilor la care utilizatorii nu au mai fost abonați, perioadă în care acestea vor putea fi folosite gratuit.

Pentru Apple, aceste pachete sunt o modalitate de a crește unele din servicii pe spatele celor mai populare și de a face ca utilizatorilor să le vină mai greu să părăsească ecosistemul companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple music
apple tv
apple arcade
icloud
apple news plus
apple fitness plus