Apple ieftinește repararea ecranului de pe spatele iPhone 15 Pro

Apple ieftinește repararea ecranului de pe spatele iPhone 15 Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 sep 2023

Comparativ cu iPhone 14 Pro, repararea ecranului crăpat de pe spatele noului iPhone 15 Pro costă și cu până la 350 de dolari mai puțin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a publicat costurile estimative pentru repararea noii sale serii de smartphone-uri, surprinzând cu ieftinirea semnificativă a unui anumit tip de reparație.

Înlocuirea ecranului de pe spatele iPhone 15 Pro costă acum 169 de dolari, iar în cazul modelului Pro Max aceasta ajunge la 199 de dolari.

iOS 17 și iPadOS 17 sunt acum disponibile pentru smartphone-urile și tabletele Apple CITEȘTE ȘI iOS 17 și iPadOS 17 sunt acum disponibile pentru smartphone-urile și tabletele Apple

Asta în comparație cu prețurile pentru iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, unde, același tip de reparație, costa 499 de dolari, respectiv 549 de dolari.

Scăderea prețurilor, o mutare ieșită din comun pentru Apple, are o justificare simplă - compania a simplificat procesul de reparare a sticlei de pe spatele noilor smartphone-uri.

Dacă în cazul lui iPhone 14 Pro sticla este integrată în corpul dispozitivului, complicând mult procesul de reparare, acum aceasta poate fi scosă și schimbată independent.

Ieftinirea reparațiilor necesare pentru modelele Pro ale seriei iPhone 15 ar putea ajuta și la creșterea vânzărilor acestora, mai ales în contextul în care Apple mizează mai mult ca oricând pe modelele Pro.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 15 pro
reparații