iOS 17 aduce tonuri noi de apel

iOS 17 aduce tonuri noi de apel
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 sep 2023

După foarte mulți ani, Apple introduce tonuri noi de apel cu ocazia lansării celei mai recente versiuni a sistemului de operare iOS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

iOS 17 va include noi tonuri de apel, conform celei mai recente versiuni de test, lansate cu puțin timp înainte ca varianta finală a sistemului de operare să devină disponibilă.

Astfel, peste 20 de noi tonuri de apel, care pot fi configurate să sune în timpul primirii unui apel telefonic, sunt disponibile în cea mai nouă versiune de iOS.

Toate modelele iPhone 15 au baterii cu capacități mai mari CITEȘTE ȘI Toate modelele iPhone 15 au baterii cu capacități mai mari

Acestea pot fi descoperite și selectate în secțiunea Sounds & Haptics, din cadrul aplicației Settings.

Pe lângă faptul că aduc un aer proaspăt, mai ales ținând cont că alegerea unui ton extern de apel nu este o chestiune încurajată de Apple, noile sunete sunt create în așa fel încât să sune bine atunci când se repetă, cum este cazul apelurilor prelungite.

Cu excepția singurului ton de apel nou adăugat în 2017, când a lansat iPhone X, este pentru prima oară în ultimii 10 ani când Apple introduce noi tonuri de apel pentru smartphone-urile sale.

iOS 17 va fi lansată oficial luni seara. În mod tradițional, acesta ar trebui să devină disponbil undeva după ora 20, ora României.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios 17
tonuri de apel